La moitié d’un kit amande brassé Brin de Foli
2 cuillères à café de sucre
Préparation
Verser dans un saladier 500 ml de boisson amande Perl’Amande. Ajouter le sucre, puis en pluie fine un sachet de ferments EmBRASSE la vie et mélanger à l’aide d’un fouet.
Remplir 4 pots de yaourt pour un passage de 8 heures en yaourtière puis au moins 4 heures au frais.
C’est prêt ! Jetez un œil à toutes nos recettes pour agrémenter d’une façon originale tous vos yaourts végétaux.
Voir cette recette sur Instagram
Voir cette recette sur Instagram
Recettes associées
Yaourt maison brassé coco avec copeaux
Verrine betterave citron jaune
Yaourt végétal au lait d’amande
×
Gérer le consentement aux cookies
Nous utilisons des cookies pour optimiser notre site web et notre service.
Fonctionnel
Toujours activé
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Préférences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistiques
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.